KontioLomat, majoitusta, matkaparkki ja ravintola Kontiolahdella Pohjois-Karjalassa

Yleiset varaus- ja peruutusehdot  KontioLomat Oy:n vuokrattavissa huoneissa, huoneistoissa ja matkaparkissa.


Soveltamisala ja erityisehdot:

Näitä ehtoja sovelletaan yksittäisten henkilöiden tekemiin varauksiin, ellei erityistä sopimusta ole laadittu eikä varattavan tuotteen ehdoissa muuta mainita. Näitä ehtoja sovelletaan myös sellaisiin varauksiin, jotka tehdään Kontiolomat Oy:n internetsivujen kautta. Nämä ehdot eivät koske yksittäisten henkilöiden tekemiä varauksia, mikäli varaus tehdään ryhmälle, jonka koko on yli 10 huone vuorokautta.


Varaus ja vahvistus:

Varauksen yhteydessä tulee mainita nimi, yhteystiedot, saapumis- ja lähtöajankohta sekä mahdollisesti muuta varaukseen liittyvää tietoa.kuten myöhäinen saapuminen . Varaus sitoo Kontiolomia kun  se on vahvistettu suullisesti, kirjallisesti tai esimerkiksi sähköpostitse ja kun siitä on saatu varausvahvistus tai vahvistusnumeron. Kontiolomat voi asettaa varauksen ehdoksi erilaisia sääntöjä, varausmaksun suorittamisen tai varauksen vahvistamisen ennakkomaksulla sitovuuden edellytykseksi.


Internet-varauksen osalta asiakas vastaa siitä että hän tutustuu varauskohteen/-kohteiden kuvaukseen ja ohjeistuksiin sekä varaukseen liittyviin ehtoihin.


Asiakkaan tekemä varaus on sitova siinä yhteydessä, kun tilaus-/maksuvahvistus on lähetetty asiakkaan ilmoittamaan sähköpostiosoitteeseen.


Varausjärjestelmä lähettää tilaus-/maksuvahvistuksen asiakkaan ilmoittamaan sähköpostiosoitteeseen.


Kontiolomien oikeus peruuttaa varaus

Ylivoimaisen esteen sattuessa (force majeure) voi Kontiolomat purkaa varaukset. Asiasta ilmoitetaan viivytyksettä kohteen varanneelle asiakkaalle.

Asiakkaalla on tällöin oikeus saada maksamansa maksun takaisin.

Force majeure -esteen takia puretusta varauksesta asiakkaalle mahdollisesti syntyneitä kuluja ei korvata.


Saapuminen ja lähteminen: 

Huone/Huoneisto on käytettävissä tulopäivänä klo 15.00 ja se on luovutettava lähtöpäivänä klo 12.00 mennessä. Matkaparkki on käytettävissä tulopäivänä klo 13.00 ja se on luovutettava lähtöpäivänä klo 12.00 mennessä. Kontiolomilla voi olla tästä myös poikkeavia tulo- ja lähtöaikoja. Jos muuta ei ole sovittu varauksen yhteydessä tai valitsemaasi hintaan tai varausajankohtaan ei liity muita ehtoja huonetta pidetään varattuna sinulle klo 18.00 saakka varaukseen merkittynä saapumispäivänä.


Jos saavutaan tätä myöhemmin, on myöhäinen tuloaika vahvistettava ennakkomaksulla tai muulla sovitulla tavalla. Muussa tapauksessa Kontiolomat voi myydä huoneen edelleen. Jos Kontiolomille saavutaan sen tuloaikoja noudattaen, mutta varattua huonetta ei ole vapaana, Kontiolomien on ilman lisäkustannuksia hankittava lähin mahdollinen vastaavan tasoinen huone.


Varaustakuu:

Varauksen voi varmistaa joko osittaisella tai täysimääräisellä ennakkomaksulla. Ennakkomaksusta ja sen maksu-aikataulusta sovitaan aina tilaajan kanssa etukäteen. Tällöin Kontiolomat pitää huonetta varattuna klo 18.00 jälkeen, ilman että myöhäisestä saapumisesta tarvitsee erikseen ilmoittaa.


Peruutus ja saapumatta jättäminen:

Jos muuta ei ole sovittu varauksen yhteydessä tai valitsemaasi hintaan tai varausajankohtaan ei liity muita ehtoja, kuluton peruutus on tehtävä viimeistään tulopäivänä klo 18.00 mennessä.

Mikäli varaus jää käyttämättä, on Kontiolomilla oikeus veloittaa korvauksena yhden vuorokauden hinta veroineen sekä muut mahdolliset varaukseen liittyvät, vahvistetut lisäpalvelut.


Varauksen peruutukseen on oikeus varausehdoista poiketen kustannuksitta, ja mahdolliset etukäteen suoritetut maksut voi saada takaisin, jos peruutuksen syynä on oma tai läheisen vakava sairastuminen, vakava onnettomuus, kuolema tai muu odottamaton ja vakava tapahtuma. Kontiolomilla on kuitenkin oikeus vähentää palautettavasta määrästä varauksen käsittelystä aiheutuvat kulut.


Lähtö ennen sovittua ajankohtaa:

Jos varauksen lähtöpäivä aikaistuu, on muuttuneesta päivästä ilmoitettava Kontiolomille viimeistään klo 18.00 lähtöpäivää edeltävänä päivänä. Lähtö ennen sovittua ajankohtaa voi aiheuttaa muutoksen kokonaishintaan.


Maksut:

Kontiolomat hyväksyy tavallisimmat, kansainväliset maksukortit. Kontiolomat ei kuitenkaan ole velvollinen hyväksymään ulkomaan valuuttaa, kuponkeja tai shekkejä, jos Kontiolomat itse ei ole tarjoutunut niin tekemään. Jos huonetta ei ole maksettu ennakkoon, on huone maksettava käteisellä tai maksukortilla saavuttaessa. Ennakkomaksuna voidaan veloittaa Kontiolomien määrittämä varausmaksu, joka vähennetään lopullisesta laskusta. Kontiolomilla on oikeus asiakkaan sisäänkirjautumisen yhteydessä periä vakuus lisäpalveluiden käyttämisestä. Yritysten on kysyttävä mahdollinen laskutus etukäteen.


Verkkokaupan maksuvälittäjänä toimii Visma Pay (Visma Payments Oy, y-tunnus 2486559-4), joka on rekisteröity Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Maksamiseen siirrytään Visma Payn verkkopalvelun kautta ja tiliotteella ja laskulla maksun saajana näkyy Visma Pay tai Visma Payments Oy. Visma Pay välittää maksut verkkokauppiaalle. Maksaminen on turvallista, sillä kaikki maksutapahtumaa koskevat tiedot välitetään salattua yhteyttä käyttäen niin ettei kukaan ulkopuolinen taho näe maksutapahtuman tietoja.

Kauppa syntyy verkkokaupan asiakkaan ja verkkokaupan välille. Verkkokaupan vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet.

Lue lisää Visma Paysta: https://www.visma.fi/vismapay/


Maksutavat

Visma Pay -palvelun kautta voit maksaa verkkopankkitunnuksilla, lompakolla, maksukorteilla (credit/debit), laskulla tai osamaksulla. Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Oma Säästöpankki, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Ålandsbanken, MobilePay, Masterpass, Pivo, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit, sekä Jousto, Fellow Lasku ja Fellow Yrityslasku.


MobilePay: Voit maksaa MobilePay-lompakollasi mikäli olet sallinut verkkokaupoissa maksamisen sovelluksen asetuksista. MobilePay-lompakolla suoritetut maksut veloitetaan lompakkoon liitetyltä maksukortilta. Mikäli maksun veloittaminen maksukortilta epäonnistuu, MobilePay-lompakolla maksaminen ei ole mahdollista verkkokaupassa.


Pivo: Käyttöehdot ovat tarjolla Pivon sivuilla: https://pivo.fi/kayttoehdot/pivon-kayttoehdot/


Jousto lasku ja osamaksu on kotimainen palvelu, jolla teet ostoksesi nopeasti ja turvallisesti. Jousto on tarkoitettu yksityishenkilöille, jotka ovat hoitaneet raha-asiansa moitteettomasti. Joustolla saat 30 vuorokautta korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Laskun saatuasi voit päättää maksatko sen kokonaan vai osissa. Osamaksulla voit maksaa ostoksesi jopa 36:ssa erässä, alkaen 9,90 eur/kk. Jousto osamaksun kustannukset ovat 3,90 eur/kk ja 19,90%:n luottokorko. Voit maksaa Joustolla 30–3000 euron ostoksia. Luotonmyöntäjänä toimii Aurajoki Nordic Oy. Lue lisää Joustosta osoitteessa www.jousto.com.

Visma Pay -maksupalvelun yhteystiedot

Visma Payments Oy (Y-tunnus 2486559-4)
Sähköposti: helpdesk@vismapay.com
Puhelin: 09 315 42 037 (arkisin klo 8-16)
Postiosoite: Brahenkatu 4, 53100 Lappeenranta


Asiakkaan esiintyminen majoitusliikkeessä:

Kontiolomien tiloissa noudatamme hyviä tapoja ja järjestyssääntöjä. Jos sääntöjä rikotaan, voidaan asiakas poistaa tiloista välittömästi. Tässä tapauksessa ennakkoon tilatut ja vahvistetut palvelut on maksettava.. Huone- ja tilakohtainen maksimihenkilömäärä ei saa ylittyä.


Asiakkaan vastuu vahingosta:

Asiakas vastaa tahallaan tai huolimattomuudella aiheuttamistaan vahingoista (kuten tupakoinnista huoneessa), jonka asiakas itse tai hänen vieraansa tai lemmikkieläimensä aiheuttavat huoneelle tai muille tiloille, siellä oleville huonekaluille tai varusteille sekä muille asiakkaille tai heidän omaisuudelleen.


Vastuu vahingosta määräytyy yleisten vahingonkorvausta koskevien periaatteiden mukaan.


Asiakkaan on hyvä ilmoittaa heti huoneistoon saavuttuaan mahdollisista puutteista tai korjaamista vaatimista asioista, jos ne ovat siivoojalta jääneet huomaamatta. Tällöin ei tule väärinkäsitystä korvausvastuusta.


Vastuu asiakkaan omaisuudesta 

Asiakas on vastuussa omista matkatavaroistaan, ellei Kontiolomat ole ottanut niitä säilytettäväksi. 


Kontiolomat ei vastaa alueella olevan kulkuvälineen tai sen sisällä olevan omaisuuden vahingoittumisesta tai katoamisesta. Autot on hyvä pitää lukittuna ja merkityillä parkkipaikoilla.


Palvelun keskeyttäminen

Varaaminen voidaan estää tai varaukset voidaan jättää ottamatta vastaan asiakasryhmän tai tietyn asiakkaan osalta, mikäli asiakas ei noudata varausehtoja tai milloin palveluntarjoajalla on perusteltu syy epäillä, että Kontiolomien kapasiteettia varataan lainvastaiseen toimintaan tai tavalla, joka saattaa aiheuttaa vahinkoa tai vahingonvaaran Kontiolomille tai kolmannelle osapuolelle.


Alaikäisen majoittuminen:

Huonevarauksen voi tehdä vain yli 18-vuotias henkilö. Alaikäiselle huoneen varaava täysi-ikäinen henkilö on vastuussa alaikäisestä henkilöstä riippumatta siitä, majoittuuko hänen kanssaan vai ei. Yksin majoittuvalla alaikäisellä on oltava huoltajan allekirjoittama, vapaamuotoinen lupalappu, jossa tulee ilmetä alaikäisen nimi, syntymäaika ja majoittumisajankohta. Myös huoltajan nimi ja puhelinnumero tulee olla selkeästi merkittynä.


Yleiset ehdot

Verkkopalvelussa esitetyt hinnat ovat arvonlisäverollisia. Sovellamme dynaamista hinnoittelua. Hinnat ovat riippuvaisia ajankohdasta ja vaihtelevat kuukausittain, viikoittain ja päivittäin. Pidätämme oikeudet hintojen muutoksiin. Asiakas vastaa antamiensa tietojen oikeellisuudesta.

.

Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.